Automobili

Pagani Huaira se vraća sa novim jednokratnim modelom

  1. je Paganijeva 25. godina delovanja. Godišnjica koju treba proslaviti događajima ili ko zna čime još. U međuvremenu, kompanija San Cesario sul Panaro objavila je na svom Instagram profilu – bez većih najava na zvaničnom sajtu – Huaira Dinamica Evo , jednokratnu verziju koju je naručio anonimni entuzijasta iz divizije Pagani Grandi Complicazioni , tj. za zadovoljavanje zahteva kupaca i posebnih projekata.

Nema zvaničnih tehničkih podataka ili drugih specifikacija. Samo fotografije. Međutim, oni su dovoljni da dobijete predstavu o tome kako je ovaj specijalni Huaira roadster modifikovan. I da, opet je to praznik za oči.

Specijalna livreja
Počnimo od spoljašnjosti Pagani Huaira Dinamica Evo , koju karakteriše smeđa nijansa – sa zlatnim akcentima – sa strane, dok su karbonska vlakna karoserije vidljiva u sredini. Priznajem: da je do mene odlučila bih se za drugu boju. Ali svet je lep jer je raznovrstan.

Neizbežna italijanska zastava pojavljuje se na – novim – horizontalnim krilima usidrenim sa strane prednjeg branika. Zastava je takođe prikazana u sredini jastuka sedišta.

Šta je ispod?
Kao što je pomenuto, post na Instagramu ne pominje tehničku osnovu Pagani Huaira Dinamica Evo, ali osećamo da smo skloni Huaira Roadster BC . Da je ovo zaista slučaj, imali bismo posla sa jednim pogonom koji pokreće AMG 6-litarski biturbo V12 sa 802 KS i 1.050 Nm obrtnog momenta, sa težinom (barem u „normalnoj“ verziji) od samo 1.250 kg. Manje od Volksvagen Golfa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close