Automobili

Liberti Valk nudi komplet od 200.000 evra za Lamborghini Aventador

Nemoguće je ostati neprimećen u Lamborghini Aventadoru . Nepogrešivo režanje V12 i zapanjujuće linije karoserije privlače pažnju, ali neki Japanci su se specijalizovali za razvoj kompleta tako neverovatnih (i skupih) da standardni „lambo“ čine previše uobičajenim. NE

Šokantno je potcenjivanje
Liberti Valk je napravio nekoliko kompleta za Lamborghini Aventador, a novi komplet obećava da će biti najekskluzivniji i kompletniji. Zajedničko za elaborate tjunera je izuzetno niska visina automobila, postignuta podešavanjem podešavanja vešanja i promenom nagiba guma.

Kada je Aventador spušten na potrebnu visinu, tjuner je dodao beskrajan niz novih delova od ugljeničnih vlakana kako bi transformisao automobil u naučno-fantastični hiperautomobil. Predimenzionirani lukovi točkova, beskrajni usisnici vazduha i ogromno „krilo“ pozajmljeno od trkačkih automobila Formule 1.

Od originala na ovom Aventadoru nije ostalo gotovo ništa, osim 12-cilindarskog motora i putničkog prostora, jedini aspekti koje je tjuner „zaboravio”.

Fenomenalan cenovnik
Radionica nudi razne karoserije za Lamborghini . „Najekonomičniji“, u „golim“ karbonskim vlaknima, počinje od 104.500 dolara (više od 91.000 €). Lista postepeno raste do kompletnog kompleta LB-Silhouette Vorks Aventador GT Evo dostupnog u samo 20 primeraka u žutoj boji od 198.000 dolara (173.000 evra).

Konačna cena uključuje i novi izduvni sistem, ali ne uključuje alu felne (skoro 13.000 evra svaka) i vazdušno vešanje. U praksi, čitavo podešavanje može koštati više od novog Huracana .

Lamborghini Aventador živi svoje poslednje trenutke, zameniće ga nova generacija koja je trenutno u razvoju. Zadržaće svoj V12, ali će biti elektrifikovan.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close